Puasa ke dua

Salam mommies. Harini saya 35week dan hari ke dua saya berpuasa. Kenapa ye saya rasa baby kerap mengeras dan saya rasa macam contraction yang tak kuat skala sakit dia macam 4/10 setiap 10minit. Saya patut teruskan puasa atau tidak ye 🥺#ingintahu #pleasehelp

24 Balas

sy masa preggy dua2 anak dlu sy xpuasa, yg sulung time tu sy mabuk teruk memang xlarat lembik terus, sebulan lah ganti... yg no2 sy due bln puasa n bersalin pon awal dari tarikh due, jadi nya sy xpuasa sebulan jugak ..xpewlah demi kesihatan dan keselamatan anak kan... ☺ awak dah dkt due jaga kesihatan baik2 hujung mcm tu topup lebih sikit nutrisi utk baby k.. sayangi diri n baby awak... biarkan kalau ade yg mengata 🥰