Puasa ke dua

Salam mommies. Harini saya 35week dan hari ke dua saya berpuasa. Kenapa ye saya rasa baby kerap mengeras dan saya rasa macam contraction yang tak kuat skala sakit dia macam 4/10 setiap 10minit. Saya patut teruskan puasa atau tidak ye 🥺#ingintahu #pleasehelp

24 Balas

puasa bole ganti nyawa ank x ley ganti sis.. Allah tau kita x sengaja nk tinggalkan puasa demi anak. belum jadi apa2 ok lah..kalau dh jadi apa2..kita juga yg menyesal. org lain puasa mungkin x jadi apa2 pada anak dia..kita? x tau lagi kan..