Puasa ke dua

Salam mommies. Harini saya 35week dan hari ke dua saya berpuasa. Kenapa ye saya rasa baby kerap mengeras dan saya rasa macam contraction yang tak kuat skala sakit dia macam 4/10 setiap 10minit. Saya patut teruskan puasa atau tidak ye 🥺#ingintahu #pleasehelp

24 Balas

mengeras tu tande awk dah kne berbuka..hidrasi.awk blh bahayekan nyawe bb.sy pernah jd cam awk..sbb x cerdik ikut perasaan penting diri..Cian bb dlm perut sy..blk suami marah sy..mommy dlm ni pn Ade bgtau kesilpan die bb jd mangsa dn kehilangan.mnde ni jgn bt main sbb melibatkan nyawe.