Formula Milk

Salam Mommies, my daughter is 2months+ now going to 3months. I bagi 3.5oz s26 sma. But lately ni everytime burp mesti susu keluar balik. Is it normal? Overfeed? Or dia nak berubah bulan? Or i need to change formula milk? And what is the best formula milk if i need to change it? Any idea? Im worried. Oh and my daughter tak poo poo lagi baru 1 hari.

1 Balas

My DS minum S26 gak mgu lepas tp dh tukar ke frisolac Comfort sbb kembung teruk.msh ok lg kot kalau xselalu kuar susu..mngkin full..kalau everytime minum susu tu n kluah balik tu tanda ada regurge. Mngkin bole tuka susu..kalau x berak sehari msh normal..melainkan kalau dia berak najis keras,mngkin susu xsesuai.

5y ago

Kentut adaaaa. Perut kembung tak juga hmm. Ni i tidurkan dia terpelangkup.