Hospital bag

Salam mommies.. apa je barang yg perlu dibawa ke hospital kerajaan..? keliru buntu.. dah try google dan ikut.. tp mengikut pengalaman ibu2 yg dah bsalin, lain hospital, lain plak kperluannya.. ad yg ckp hospital pkaikan baby baju hospital, ad yg ckp pkai pkaian yg kita bawa...

Hospital bag
13 Balas

Terlebih cukup dahtu puan. Ikut hospital, ada mintak baju nak pakaikan ke anak. Bawa bju dan peralatan cukup untuk 2 hari atleast. Apa apa tak cukup, boleh mintak cik shuben hantar nanti. Tapi pack awal awal asing awal awal di rumah simpan kat rak yg senang cik shuben cari.

4y ago

Hahahaha jadinya kena juga tulis siap2 letak dalam plastik setiap barang yg cik shuben puan taktahu sgt. 😂 Gitulah kita perempuan, kena sediakan nanti kita pulak yg marah2 kalau tersilap haha