Baby aktif and Tak nak tidur

Salam mommie, Saya nk tnya baby saya 2bulan 29hari. Dia mengantuk tapi Taknak tidur walaupun mengantuk. Bila siang mmg mcm tu. Saya buat dia tidur mmg dia tidur kejap je tp masih mengantuk. And malam selalu nya tidur lama tapi tak tahu kenapa malam ni dia tidur kejap mcm siang Hari. And aktif sangat . Tangan tu selalu nk gosok muka. Padahal mengantuk tapi still Taknak tidur. Apa yang perlu saya lakukan?. #1stimemom #pleasehelp

2 Balas
 profile icon
Tulis jawapan

Try juga pasang ruqyah sampai dia tertidur. Volume tu sayup-sayup je tp dia boleh dgr.