sedih bila suami perangai mcm hantu

salam ibu2..ap pndapat ibu2 kalau dapat tau suami cabul bini org?minta maaf sgt2.. tp sy dh xtahu kat mana lg nak luah..ap yang ibu2 akan buat?skrg ni sy dok tgk je muka anak ni baru 9 bulan..kita tgk berita pasal rampas laki orgjd nk marah tp hakikat dpt tahu suami buat hal..sy xmrh tp sdih knp ujian terus dtg..

5 Balas

1st, tak baik kita bertanyakan kenapa, seolah kite persoalkan keja tuhan..2nd, betul awk yakin suami awak cabul bini org?, 3rd..kalau tak tahan sgt, dapatkan khidmat kaunseling dahulu..tak tahan bak luah, boleh call talian nur 15999, try bincang dgn dorg..tak silap sy, 24jam talian tu awk..ni cdgan sy la..jgn buat keputusan terburu2..ape2 pon awk patut dpat khidmat kaunseling..kat situ lepas awk luahkan, ape saranan awk, dorg akn bgtau selanjutnya..ni cdgan sy la..awk sabar k, istighfar byk2, minta tuhan bantu..mmg sy tak de kat tempat awk sbb tu kdg2 sy pon tak berani nk ckp dgn org sabar..sy mampu bg cdgan saje..semoga Allah permudahkan urusan awk dgn kuarga awk k..😊sy tau awk kuat..

4y ago

Ape maksud sy kat atas, dlm al quran pon ada mengatakan, Allah takkan bg hambanya ujian yg diluar kemampuan hambanya utk di tempuh, tu maksud sy sbb akak up status ni ckp, "kenapa ujian dtg terus kat dia, bkn maksud sy tuhan tu gerakkan hati dia utk cabul bini org", maaf la kalau salah erti ye..settlekan secara baik, selidik dlu..tgh keadaan panas cm ni, cuba cari org yg boleh kita luahkan..