sedih bila suami perangai mcm hantu

salam ibu2..ap pndapat ibu2 kalau dapat tau suami cabul bini org?minta maaf sgt2.. tp sy dh xtahu kat mana lg nak luah..ap yang ibu2 akan buat?skrg ni sy dok tgk je muka anak ni baru 9 bulan..kita tgk berita pasal rampas laki orgjd nk marah tp hakikat dpt tahu suami buat hal..sy xmrh tp sdih knp ujian terus dtg..

5 Balas

Sbar ya sis🙂.... Jgn stress2.. sy xprnh hadapi kes mcm sis ni tp sy fhm hati sis mcm mna.. biar apa2pn keadaan ,jgn lepaskn kemarahan tu dekat anak ya..rajin2 brdoa spya ditnjukkan jln..