sedih bila suami perangai mcm hantu

salam ibu2..ap pndapat ibu2 kalau dapat tau suami cabul bini org?minta maaf sgt2.. tp sy dh xtahu kat mana lg nak luah..ap yang ibu2 akan buat?skrg ni sy dok tgk je muka anak ni baru 9 bulan..kita tgk berita pasal rampas laki orgjd nk marah tp hakikat dpt tahu suami buat hal..sy xmrh tp sdih knp ujian terus dtg..

5 Balas

Sy xde pengalaman mcm sis.. Tp sy pernah dikhianati. Cuma bezanya bila sy tegur suami sy, dia dengar + terima pandangan sy.. & dia terus tinggl kn pihak ke3 tu. Saya doakan sis dipermudahkn urusan. Jgn lupa doa semoga dibukakan jalan bg penyelesaian masalah sis..