Checklist barang baby dan ibu

Salam.. ibu2.. sy pregnant anak first.. dah 24wks.. apa brg yg sepatut nya sy nk kena utama kan dulu ya? Nak beli semua serentak tak mampu 😅 terkejut juga tengok2 harga semua nya #firstbaby #bantusharing

13 Balas

sy stat beli 20w.. cari toto baby, mitten booties, barut, towel, kain bedung, beli kt shopee je.. murah, jimat skit la.. pastu p target beli set bantal baby, set mandian, minyak yuyie, sabun bsuh baby, standby beli botol susu kcik, tisu basah, pemotong kuku baby, cotton bud.. masuk 22w baru p cari baju nb, size 3-6m kt lotus.. beli pmpes nb 1pek.. baju2 mmg prefer beli kt mall sbb dpt rasa material kain bju tu.. skrg 24w dok survey2 rompers kt tiktok sbb kdg dieorg buat promo time live.. aritu dpt combo 3pcs rm18.. ok la tu buat ghaso2.. 😁