Checklist barang baby dan ibu

Salam.. ibu2.. sy pregnant anak first.. dah 24wks.. apa brg yg sepatut nya sy nk kena utama kan dulu ya? Nak beli semua serentak tak mampu 😅 terkejut juga tengok2 harga semua nya #firstbaby #bantusharing

13 Balas

Bagi sy yg plg penting utk ibu, milk collector dan tuam (sbb selalu bengkak susu seawal hari ke-3 after bersalin- azab ya bengkak susu ni, sampai demam-demam).. brg-brg lain biasa sy beli setiap bulan tp sikit-sikit..