carpal turnel syndrome (kebas tngan)

Salam ibu2 sekalian.. siapa ada syndrome kebas tngan ketika hamil... betul ke.. lepas bersalin dia akan hilang.. risau.. due date semakim dekat.. tgan semakin kebas. :(

2 Balas

Yes. Me! And sgt menyakitkn. Selagi mommy tak selesaikan punca syndromw tu. Selagi tula dia takkan helok. Qila kena semasa dan selepas berpantang mommy. Sbbnya?? Simple. Lack of calcium Since qila bf baby, lagila doc tak prescribe any ubat sbb breastfeeding kann.. So, my solution to myself that time is increase my calcium intake. Qila continue ambil ostematrix shaklee and alhamdulillah.. Within 2w je mommy. Qila bebas from that syndome and qila boleh pegang ank qila. Sbb anak qila time tu baru 5kg and bcoz of that syndrome, qila tak berdaya nak angkat dia. So sad.. Mommy nk Ostematrix, ws qila www.wasap.my/+60163585235