kuning baby

Salam Ibu2 baby skalian. Mcm mna ya nk turunkan kuning baby.. Risau kuning baby makin naik.. Pls share tips turunkan kuning baby 😥

2 Balas

hye mommy. .ank ke 2 sye kning nk dkat 2 mgu jgk. .dlm msa pkp brulang alik ke kk utk cek kuning smpai amik smple drah haty da. .sye mndy kn air daun kucai. .nmpk trun skit..lg 1. .ble sye bf..sye nmpk kning bby naek mndadak. .sdg kn da trun skit demi sikit(ble sye sulam dgn fm)..ble sye stop fm hnya bf..mmg kning naek..so sye bg susu s26 dlu smpai kning2 btl2 trun ..xlme lps 2 dri 130++ trun 100 ..kalo tmpt sye 100 da kre oke. .

11mo ago

Patut ke sy stop dlu bf sampai kuning dia bebetul turun?