Pregnancy Ke-2 after Ectopic Pregnancy

Salam ibu ibu semua. Saya nak mintak doakan kandungan saya sihat dan selamat hingga melahirkan. Mungkin antara kita ada doanya dipandang Allah, dan mungkin 40 orang yang mengaminkan doa ni, Allah makbulkan. Risau, takut dan trauma itulah saya sekarang. Tak pernah sesaat mulut berhenti doakan anak ni. Selamat dipangkuan saya. Saya doakan untuk ibu ibu juga dimudahkan segala urusan dan selamat hingga melahirkan 🤲🏼

8 Balas

InsyaAllah. sy selalu amalkan zikir Ya Hasib ni sejak pregnant. sambil usap perut sebutkan ya Hasib 7x. sentiasa diakan baik2. fikir yg baik2. insyaAllah.

1y ago

yup. ☺ insyaAllah semua akan baik2 je dengan izin-Nya. ☺

Smela sis sy ectopic jgk bru 1thun lpas skrg tgh hamil 7w tp scan td xnmpk. Baby ade kantung jeee.. Tkut jgk sbnrnya

1y ago

As long as kantung dalam rahim in sha Allah tak ada apa apa. Doc cuma minta repeat scan

amin. saya pon second pregnancy after ectopic now baru 8weeks sangat risau.

Insha Allah. Semoga Allah mudahkan. Aamin Allahuma Aamin 🤍🥰🤲🏻

aamiin2 semoga dipermudahkan urusan mommy ❤️

Aminn…

aminn

Amen