Hemorrhoids in pregnancy

salam ibu ibu. saya nak tanya nak buat macam mana ya untuk kecutkan buasir yang bengkak ni. dah macam macam buat, tuam air, sapu mintak gamat tapi masih tak kecut. sakit sangat sampai tak lena tidur 😭

2 Balas

cuba tolak masuk dalam balik..and byk minum air dan buah...mcm sy..sy tolak balik je masuk n lepas makan mmg wajib sy minum yakult sbb itu elok untuk usus..senang nk tolak masuk dlm lagi2 lepas buang air besar.. jngn lupa bagitahu nurse masa check up