#Hospitalbag

Salam ibu ibu, nak tanya... Yang baru lepas bersalin kan, mmg kena bawak ke satu pack ni ye??? Rasa macam penuh sangat bag? pampers anak satu pack kecik ni juga. Atau ada ibu ibu yang bawak cuma beberapa keping je??

#Hospitalbag
25 Balas

Sy bw 1pack tkt kn thn ward..tp sy kluar hospital cpt sehari je😁🤲

Saya bawak 2 pack.. 2 jam sekali tukar😀 kat hospital. Tak selesa.

sya bawak dlm 10 keping mcmtu .. pmpes sya bwak dlm 15 keping ..

Kalau sya bawak Satu tuh sbb darah Saya Banyak keluar 😅😅

Saya hari tu bwak 6pcs je... Sbb 1 hari je dok hospital

haah sy bawak satu pek sbb every dua jam sy tukar

Sy bw 1pek yg kecik je yg ad 10 pet kt dlm tu

Jgn la bawa semua, penuh nanti bag kite😅

Bwk je..hospital xkn sediakan utk kite..

Sa bawa 1pack tkt nnti tak cukup..