nak tanya

salam ibu-ibu, nak tanya breast pump ni penting ke ? brand apa okay? kalau suri rumah seperti saya. tengah belek2 barang baby? mcm2 juga eh nak kena beli? #firstbaby

13 Balas

Jangan beli dulu. Breastfeed anak Seperti biasa sebab kamu x dapat rasakan anak kamu minum susu badan jika terlalu awal pump susu.

Penting. Lps bersalin susu byk. Mcm baby sy xnk hisap susu belah kanan smpi keras tegang breast. Terpaksa la pump.

Saya beli je.. Beli dkt shoppe..