SAKIT GIGII

Salam ibu ibu . Kalau tengah pregnant memang kerap ke sakit gigi ? Macamana nak buat yee kalau sakit gigi . Saya sakit sampai nangis nangis nak buat ape pun tak boleh . Ada yg cakap kalau nak buat gigi kena tunggu 2nd trimester . Baby sy baru 9 week . Ada sape2 pernah alami ape yg saya rasa ? Mohon cadangan dan bantuan utk redakan sakit gigi . Gigi saya yg sakit tu kat tampalan lama , tapi gigi tu takde lubang pun ??

14 Balas

Makan kalsium. Bile kalsium x cukup die akan tarik dari kalsium gigi