baby melintang

salam hai...sy ni risau..bby dok melintang kat perut..now 22w++..ade petua pape x wahai mommies sekalian..puas dh pujuk bby suh pusing..bila dktr scan,still melintang dlm keadaan bontot diatas(meniarap)...nk scan muka pun x nmpk..lg 1,bby kerap duduk sblh kanan perut..mcmane nk bg dia centre ek..heheh...adoila..pregnant ank no.3 pun mcm 1st bby dh rse..sbb yg sblm2 ni x de jd mcmni..

2 Balas

byk kn sujud atau menonggeng..in shaa Allah dia pusing...n ckp slalu ngn bby...