Susu kambing dan pregnancy

salam and hi everyone? just want to ask, is it good to consume goat's milk during pregnancy especially early pregnancy coz i ade dgr some people said tak elok untuk pregnancy, btul ke?? boleh share pngalaman x mommy2 susu ape recommended time pregnant especially first trimester. tq

17 Balas

Susu kambing, saya dengar bagus minum masa pregnant. Tapi masa first baby saya rajin minum susu kotak HL. Maybe sebab tu baby saya jadi kuat tulang dia, padahal lahir berat 2.1 kg je. Nurse pun kata baby saya kuat, tak macam newborn.

5y ago

Newborn kan lemah lagi, tapi baby saya dah macam baby 2-3 bulan pulak bila pegang tu