Susu kambing dan pregnancy

salam and hi everyone? just want to ask, is it good to consume goat's milk during pregnancy especially early pregnancy coz i ade dgr some people said tak elok untuk pregnancy, btul ke?? boleh share pngalaman x mommy2 susu ape recommended time pregnant especially first trimester. tq

17 Balas

Not recommended..especially fresh milk...yg boleh is susu yg telah d pasteur which is ada dlm peti kat spr.market or susu uht(susu kotak yg dekat rak kering)...

5y ago

Aah..atas masing2 la plak kan...tu pon sy baca dr fb Dr izzat n Dr lain pon ckp mnda same..