5 minggu

salam dan hai ibu2, sy preganat maybe dalm 5 minggu klu ikut tarikh last period . Biasanya betul ke kiraan tu . Sy tidak mengalami alahan apa2 dan rsa macm biasa je . adakah normal?

2 Balas

Normal sis. Saya anak pertama alahan teruk. Sekarang pregnant ke2 baru 6week, tak de alahan lagi buat masa sekarang . Rasa macam tak mengandung pulak ☺️.

Waalaikumussalam wbt. setiap ibu tak sama... ada yang alah ada yang tak masa pregnant... tak alah lagi bagus... kalau alah letih... saya pernah rasa, serik