Lubang pada leher bayi

Salam... Bby sy dah 8 bulan, dri lahir mmg ada lubang dkt lher yg kdg2 kluar ccair jrnih... Skrg dh prgi follow up dgn doktor.. Next week ad lg appointment. Ada tak ibu ibu yg ada ank mcm ank sy.. # doktor ada juga ckp kturunan sbb saya ada lubang kcil dkt ats bhgian telinga yg tu normal sbb sy xde effect apa2 dgn lubang tu. Tapi ank sy kt leher. Risau juga la.

1 Balas

boleh bg gmbr?? nk tgk jg.. baby sy also ada lubang kecil merah kat bhgian dada.. tp x da kluarkan cecair