baby tendang ke nie???

as salam bakal mmy2..sy nk tnye..nk msk 5 bulan mmg dh rse ke bby tndang??..smlm time tdo,sy trse prt belah kanan mgeras ..dan rse mcm ad mnde cucuk2..tu bby tndg ke mcm mne??sy cnfius..mklumlh 1 st prgnct..

11 Balas

Ye betul tu.. sy rasa 1st time masa 16w.. denyutan.. sampai skg xlupa.. masuk bulan ke 7, malam tak boleh tidur lena da.. lepas jam 1 je aktif sangat tendang dan selalu kepanasan mcm duduk sblah unggun api.. tgh cerita dengan kawan tiba2 je kawan ckp eh perut tu baby tendang😂

5y ago

Perasaan kita je tu sis.. slow2 tenangkan diri.. kalau xsure better jumpa doktor..