baby tendang ke nie???

as salam bakal mmy2..sy nk tnye..nk msk 5 bulan mmg dh rse ke bby tndang??..smlm time tdo,sy trse prt belah kanan mgeras ..dan rse mcm ad mnde cucuk2..tu bby tndg ke mcm mne??sy cnfius..mklumlh 1 st prgnct..

11 Balas

Ya..itu baby sis.. Sy terasa movement baby msa 17w..huhuhuu..xtau juga tu sbnarnya baby.. Siap fkir angin dlm perut lgi..😅Dkat 18w tu.. Mkin terasa.. Bru sedar.. Itu baby.. Haha.. Baby 1st juga ni.. Rsa best jak dpt rsa movement baby.. Tpi skg msuk 26w..hehe..movement mkin kuat.. Blh t'kncing d buatnyaaaa..🤣

5y ago

ohh yeke..sy mkr len mcm slalu..sbb 1st..heheheh