Mak penatttt

Salam, baby saya boy 6 bulan. Dulu dia easy baby. Masuk je 6 bulan menangis je keje. Nak tidur tapi nak kena tepuk dulu kalau tak menangis. Kalau biar jee tak berhenti nangis sampai 30 minit. Normal ke 6 bulan baby kuat nangis😭 umur berapa baby senang dijaga#bantujawab

2 Balas

Waalaikumussalam wbt Ibu takkan dapat tidur lena sampai anak umur 6 tahun So 6tahun pertama ibu memang struggle kena kuat mental fizikal emosi