Suri Rumah

Salah ke kalau perempuan yang berpelajaran nak jadi suri rumah dan jaga anak dia sendiri dekat rumah??

83 Balas

Maaf pada pandangan saya bukan masalah kerja atau tidak. Masa kita habis belajar degree ibu bapa kita berhabis duit untuk kita dan berhemps pulas kerja untuk kita. Walau kita ni tak berkerja nak jadi suri rumah sekali pun ingat lah beri duit ke dua ibu bapa kita. Mereka dah bersusah menghantar kita belajar sampi ke manara gading.

5y ago

Thanks sis bg pendpt..insha allah walaupon duduk rumah, saya akan cuba balas jasa mereka..