Keluar sewaktu ditandas. Adakah ini janin saya? 😭

Sakit perut, pinggang, darah pertama yg keluar adalah darah coklat, lepas tu darah merah pekat.

Keluar sewaktu ditandas. Adakah ini janin saya? 😭
7 Balas

Sis dh 10weeks saya raya aritu gugur 4weeks . lebih kurang MCM ni cuma xsebanyak ini.Masa tu saya dh redha + kecewa . sebelum keluar MCM sis dh de Kuar Dr MCM peyed ..makin lama makin bnyk .Akhir sekali sblm mghb saya redha dan ikhlas kn saya cangkung saya batukkn terus Kuar habis. Alhamdulillah saya g hsptl kena warded and doc pantau . tp xperlu cuci Alhamdulillah kini saya pregnant semula.sebelum tu ..lps gugur saya MMG berpantang selama 2minggu bermutu berbengkung MKN jamu . jarakkan 5bulan br saya bersama Alhamdulillah .Semoga serba sedikit pengalaman saya dpt JD rujukan dan semangat sis. InshaAllah

1y ago

InshaAllah mudah²an ada rezeki yg lebih baik lepas ini Aamiinn🤲🤲

Terima kasih semuanya sbb berikan saya supports & semangat yg mana saya sgt2 perlukan untuk saat ini. I am a mother & always be a mother eventhough anak saya tiada dalam dakapan saya. Janin saya telah ditanam oleh ayah kpd anak saya. Semoga ibu2 diluar sana yg sedang menghitung hari, di permudahkan urusanNya, begitu juga untuk ibu2 yg sama nasibnya seperti saya, semoga ada hikmahnya dan ada yg lebih baik untuk kita semua, apa pun kita semua adalah ibu..

1y ago

Amiinn, semoga sis kuat hadapinya, semoga ada rezeki yg lebih baik utk sis, jgn putus doa

Rasa mcm puan keguguran. Puan kena pergi klinik untuk dr scan utk dapatkan kepastian. Harap puan tabah menghadapi ujian ini dan semoga dipermudahkan urusan.

1y ago

terima kasih puan, in shaa Allah semoga saya boleh recover secepatnya.

Sis da pegi emergency? Moga baik2 je semuanya.. Semoga dipermudahkan segala urusan sis didunia dan akhirat 💞.. Kuatkan semangat & banyakkan sabar taw

1y ago

Sama2 kasih dear.. Sabar ye.. Sy pun pernah berada dalam situasi yang sis tgh hadap sekarang.. Usia kandungan waktu sy keguguran tu 11w4d...skarang da 42hari da slepas keguguran.. Kita kne yakin yang Allah na bg yang lebih baik buat kita.. In shaa Allah baik2 je semuanya 💞.. Moga Allah rezekikan kita lagi zuriat yang soleh&solehah.. Allahumma aamiin 💞

saya sangka saya period, masa nak cuci miss v ada daging tergantung dekat miss v. lepas tu saya tarik, keluar semua ni

1y ago

terima kasih sis

Puan dah pergi check, kalau belum pergi puan.

1y ago

baik, terima kasih sis.

Sis berapa week ye.. semoga dipermudahkan urusan sis

1y ago

terima kasih