36 minggu 3 hari

Sakit betul celah kelengkang,,nak jalan pon mcm penguin da,,, huuhuhuuh mcm mana nak kurang kann #ingintahu #firstmom

20 Balas

sya pun sama ..tengah alami sakit kelengkang ... nak duduk susah... nak berjalan pun susah ... sya dh masuk 37minggu 5 hari ...

sama, sedang menghadapi. 34 minggu.. sakit rse ngilu gitu kt situ. sy duduk atau baring je utk kurangkan sakit tu..

Saya baru 28 weeks pun rasa sakit pangkal peha.. sama la jalan pun dah mcm penguin walaupun perut takde la besar mana.. 😅

Saya 36weeks tapi tengah sembelit pulak🫤. Bahagian bawah pun dah mula tak selesa. Tak larat nak jalan

sapu minyak urut, rehat je kalau xlarat. sbb dah dekat2 bersalin dah Tu. biasa org bersalin 37-40w

saya baru 20week 5day..tapi sakit peha sebelah Kiri dh lebih seminggu..nak bangun pun susah..

sama sy merasa bnda yg sama, anak kedua ni. masa anak pertama tak. sekarang baru 27 minggu

dh dekat2 due Mmg cmtu sis.. baby dh otw turun ke pangkal pelvic.. so it is normal ya 👍

sama awak, esok dah cukup 37 weeks.. baby gerak pun dah rasa kat bawah dah🥰

Jaga posisi masa tdor. N jgn trllu aktif sis