Positive atau negative

Result dalam masa 5 min. Period tak regular. Dan dpo18. #firstmom #ingintahu #pleasehelp #firstbaby #seriusnanya #bantusharing

Positive atau negative
12 Balas

nampak ada tu.. tahniah awak... saya pun period tk teratur jgk.. hari ni dpo10...selalu org period tk teratur upt lmbt detect... saya test brand dip n tell... moga ada rezeki kita ya awak..

Sy hari tu macam ni juga samar2 dah 4 kali cek samar2 juga, sy pigi la klinik scan tapi tak nmpk kandungan , dalam seminggu macam tu dah datang haid

nampak positif. nnt cuba beli digital cb atau pon dipp&tell. test semula selepas 48j. hcg meningkat setiap 48j

kalau x pon tgu lg delay smgu.. tp, +ve dh tu.. jga diri baik2 jgn lasak2 diawal pregt ni

nmpk positif tu sis.. lg 3-4 hri try upt brand lain plak.. insyaaAllah ade rezeki sis..

nampak ada line, tapi macam terputus tu. takut invalid. esok lusa sis cuba semula

Kena try lagi setiap 48jam sampai both line pekat & guna upt ni je pun boleh sis

nampak macam positive je sis . try check sekali lagi urine awal pagi 😍

try upt lain. Line naik separuh je tu. Boleh jd false result

dalam seminggu lg boleh cek lg..