Bersalin cser 11 hari. Bolehkah kalau sy tak pantang

Rasa stress mkn mknan pntang yg x sdap. Sy dh tringin sgt nk mkn smua bnda. Macd. Tealive. Keropok lekor. Cmpedak grg.. Adakah akan berlaku apa-apa. Mak sy asyik takut2kan sy. Ada tak yg cser sni x pantang

1 Balas

Bg sy elok la bpantang. Xlama pun. Bykkn mkn protein, buah utk penyembuhan luka luar & dlm. Sy xbrp jaga sbb pantang sndri (especially bab mkn - mkn apa yg ada)..luka pun masih basah kt bbrp tempat even nk hbis pantang. Tp alhamdulillah mak dari jauh sudi dtg jaga sy, mkn minum sy.