Boy Atau Girl??

Rasa boy ke girl? ? Sya 29weeks. Please share pngalaman korng???. Sya nk beli bju bby ni.? Due date 12/8. Tnya org scan tu. Dia kta girl, tpi knpa 2keping' dia lain mcam? ?

Boy Atau Girl??
76 Balas

Baju newborn baik beli yg unisex punya. Nak selamat beli je kaler putih lgpn newborn xplu baju byk pun. Nti dh klua baby tu baru la beli byk baju lain plk utk 3months above punya saiz.

4y ago

sy beli unisex, pink sikit & yg color selamat sbb PkP ura2 smpai bln 9, nk shopping bwk baby xboleh plak, so Boleh jln lagi ni beli byk siap2. Nk beli on9 takut dpt yg tak bkenan plak. Baju kak & abg bby pn ada yg leh recycle lg