Boy Atau Girl??

Rasa boy ke girl? ? Sya 29weeks. Please share pngalaman korng???. Sya nk beli bju bby ni.? Due date 12/8. Tnya org scan tu. Dia kta girl, tpi knpa 2keping' dia lain mcam? ?

Boy Atau Girl??
76 Balas

beli unisex je sis.. nanti baby dah keluar baru beli lain.. saya due insyaAllah 4/7, scan 3 kali girl tapi saya beli unisex je.. baby dah keluar baru beli sakan barang dia 😂

4y ago

Sy pn bulan 7 tp sy beli skali unisex, pink sikit & yg color selamat sbb ye PkP ura2 smpai bln 9, nk shopping bwk baby xboleh plak, so Boleh jln lagi ni beli byk siap2