Betul ke takyah bawak sabun baby masa masuk hospital nanti.?

Ramai cakap takyah bawak sabun baby atau losyen baby sebab baby baru lahir tak pakai apa ii just Mandi air suam biase je..

4 Balas

Betul. Awak bersalin hospital apa nanti? Kalau kerajaan memang nurse tak mandikan. Unless baby yang kena masuk wad baru nurse mandikan. Hospital swasta ya. Nurse memang mandikan. Tapi pakai sabun mandian hospital. Takyah bawak apa2 barang.

ye ke xprlu bwk mandian bby.. sbb ank sulung aritu time nurse nk mndikan bby.. dia mntak sabun tisu bsah n towel.. tu pum pda thun 2020 laa.. skrng ni xthu laa.. hspital krajaan

6d ago

tq sis

xpyh pun..yg pntg wet tisu dgn pempes je.. tp tpulg msig2 klu nk bwa☺️

Ya betol…