TAP AFTER HOURS KOMEN & MENANG DARI KISS MINERAL!

Psssst~ Jom kongsikan rahsia & pendapat anda bersama kami malam ni. Mungkin anda antara 5X Pemenang bertuah kali ini yang akan membawa pulang hadiah istimewa dari Kiss Mineral tau💋 Ikuti langkah mudah di bawah dan pastikan anda klik 'SERTAI' di bahagian Pertandingan serta komen jawapan anda berdasarkan soalan di bawah ini ya. Semoga berjaya semua😘 #KongsiJawapanDapatHadiah

TAP AFTER HOURS KOMEN & MENANG DARI KISS MINERAL!
81 Balas

bagi pendapat saya menghias diri ini adalah sangat penting dalam membentuk sesuatu mood bagi pasangan suami isteri. Jadi cara terbaik adalah dengan berhias supaya nampak sentiasa cantik di mata suami , kemas dalam berdandan , wangi boleh buat mood suami happy sahaja tengok kita mood always akan rasa tenang dan menambahkan kasih sayang suami isteri terutama ketika berdating bersama di waktu malam . selain itu ia akan buat suami rasa wah isteri nampak sentiasa menawan serta suami akan sentiasa mood rindu bila teringat isteri dan akan sentiasa nak bersama dengan isteri..suami saya juga jenis yang menghargai apa yang kita lakukan untuknya..dia seorang jenis yang rapi dalam segala hal.. wangi kemas ...pendek kata dalam hubungan ni dua2 perlu lakukan sesuatu untuk pasangan ..supaya kekal bahagia sampai bila-bila dan sentiasa menghargai satu sama lain... ingat setiap hari adalah malam pertama untuk kita..bukan masa jadi pengantin sahaja..tapi dah jadi pengantin lama pun boleh di kategori tiap hari adalah malam bermakna untuk pasangan..jadi kita berhiasla untuk suami..supaya boleh nampak cantik menarik di mata suami..suami kata tiap hari sayang..chewah dah macam iklan tv pula dah..hehehe❤️

to me , penampilan memang sangat penting untuk dalam diri bagi setiap wanita . Salah satunya , kita akan lebih menawan, lebih bersih kemas dan wangi . Tetapi , disini kita boleh ambil sebagai pengajaran bahawa wanita ni ingin disayangi dan dicintai tanpa alasan apa pun , kita akan menerima kekurangan serta kelebihan yang ada pada diri pasangan masing masing . Kalau dari segi make-up tu , bagi saya simple seja . Cuma perlukan pakai skincare night routine , pakai wangian dan penampilan yang baik utk suami sudah cukup . Dari segi pakaian pula , pakaian rasmi ranjang ialah pakaian dalam dan baju yang sesuai dengan-nya . Sorry kalau kasar sikit bahasa .😅 . Sebenarnya, panggilan pakaian tidur nampak tidak kena memandangkan ramai orang berjaga berbanding tidur jika baju itu dikenakan . Tp rasanya tidak semua perempuan macam tu . wanita dan barang perhiasan memang tidak boleh dipisahkan ,sudah menjadi fitrah seorang wanita bagi yang suka bercantik cantik dan mahu kelihatan indah . Dalam islam sendiri tidak melarang , malah dalam beberapa hadis juga menggalakkan wanita untuk memperhiaskan diri untuk suami . #KongsiJawapanDapatHadiah #KongsiJawapanDapatHadiah

Hai TAP, ya saya akan memakai make up untuk suami kerana pernampilan itu sangat penting, saya suka menggunakan make up yang simple untuk keluar dn melebih2 bila mahu mengorat agar suami terpegun seketika kerana waktu harian saya tidak gemar bermake up kerana saya hanya suri rumah.. cukup pakai skincare sahaja, jd selalu sangat dia tengok saya biasa2, malah kami juga telah dikurniakan 2 orang cahaya mata yang comel dan masih kecil oleh itu cinta kami tidak seperti dahulu dan jarang berlaku, oleh itu saya berpendapat menghangatkan cinta kami kembali seperti dahulu perlu mengorat secara lebih2 dan bukan kah cinta itu dari mata maka akan turun ke hati 🌹 Ada indahnya langit yang biru, Ditambah angin yang menderu, Ada enaknya jadi pengantin baru, Masuk kamar lansung seru. 😆 Sakapur sireh pinang disaji, Di dalam dulang untuk mak dara, Menjunjung kasih setia budi Kasih dan sayang ke akhir usia 🌹❤️ Semoga rezeki saya untuk menang tq Tap n kiss mineral 😘

Assalamualaikum wbt. Pendapat saya memakai make-up/ barang perhiasan tu perlu ketika berhubungan intim. Sebab apa? Sebab ianya boleh menaikkan lagi nafsu dan menjadikan situasi tu lebih meyakinkan. Keberahian tu akan terhasil apabila pasangan kita rasa cantik dan hensem. Kita pun sendiri seronok. Cantik itu subjektif. Tapi make up malam dan siang lain sikit lah. Malam tu lebih simple daripada siang. Pada pasangan yang gemar berhubungan pada cahaya terang, pada saya amat perlu. Sebab semuanya akan kelihatan hehe. Sorry Pasangan secara tak langsung akan memuji cantik dan semestinya suka pasangan yang sedap mata memandang. Hehe. Bila dah puji, hati kita pun melambung sukaaa. So perasaan tu jadi lain tau. Serius ni. Lagi2 perempuan suka dipuji. Laki bila dia rasa isteri ni bukan jaga penampilan diluar sahja, di intim pun dia jaga. Dia sayangg nak tinggalkan kita. Tips lah untuk kekal berkekalan. Tu sahaja.

Saya jarang pakai makeup kecuali liptint kerana ada masalah kulit sensitive. Makeup bila nak keluar itu pun sedikit foundation, bedak & calitan lipmatte yang tak keterlaluan cuma bila tiba waktu untuk “OUR TIME”, saya akan merias diri sedikit berbeza dari biasa. Suami seorang yang simple jadi dia tak minat kalau saya merias keterlaluan. Namun bagi saya merias wajah itu adalah terapi. Walaupun sekadar gincu tapi dah cukup memberi kesan mood yang baik. Wajah yang bersih dengan riasan istimewa dari selalu pada wajah dan wangian yang harum sudah tentu akan menaikkan mood dan keinginan yang tinggi bila tiba hari “OUR TIME”. Suami amat suka dengan persiapan saya jika kami luangkan masa berdua. Baginya riasan istimewa seperti itu hanya untuknya. Oh i love “OUR TIME”. ❤️ #TAPxKissMineral

Suami sy jenis yg tak suka perempuan mekap tebal. Dia akan sound kalau tengok sy mekap over. So selalu memang sy mekap tipis je. Dari segi sebelum berhubungan intim, utk menggoda suami sy akan mekap lebih sikit tp masih tak over. Suami pun pandang manis je tak sakit mata. Dengan gaun seksi sikit, dan perfum wangian menggoda, tunggu anak dah tidur baru boleh romantik2 dengan suami. Dari segi barang perhiasan bergantung pada kesesuaian, mana yg tak terlalu menonjol dan kena pada suasana dan tema malam tu, ya boleh je nak pakai. Nak pula kalau perhiasan yg bolej membangkitkan rasa ingin bersama😉. Dari segi tindak balas pasangan, selalunya suami tak cerewet sangat. Janji dah bersih, baju seksi, wangi2 sikit pun suami dah boleh jatuh cinta semula 🥰

Salam sejahterah warga TAP. when i give a hint to my wife that we gonna have "our time" she probably know that she need to clean herself first, wear a nice cloth and put some light make up on...we called it attraction...not because i demand about it but she know the best what we should do before we have the "session together". we gonna have the candle light dinner, watch the movies and then yeah its true...This is the key to have a long lasting relationship as a husband and wife. So yeah, i prefer my wife to put some light make up for me during our session together even though she already looked so beautiful in my eyes even without make up. 🥰

Assalamualaikum TAP and mommy 😘 Bagi pendapat saya, saya lebih suka untuk make up/berhiasa tapi secara simple and natural je.. sebab sebelum lakukan hubungan kelamin, mata kita akan saling memandang dan ia akan lebih indah jika kita sentiasa kelihatan cantik depan suami..🥰 Saya pernah gunakan produk KISS mineral ni dan setakat ni Alhamdulillah even lepas saya lakukan hubungan kelamin yg melibatkan ciuman or sebagainya ia still maintain dan tak comot.. Lagi satu untuk eratkan lagi hubungan sex❤️ saya sarankan untuk pakai wangian sebagai penarik dan pemikat si dia.. Be enjoy and last say thanks to that lovely moment🥰

-Suami saya adalah seorang yang simple. Barang Perhiasan -Saya bekerja dimana tidak boleh mengenakan barang-barang perhiasan, maka suami saya sudah biasa melihat saya tanpa barang perhiasan. Adalah lebih mudah tanpa barang perhiasan ketika bersama "skin to skin" 🤭. MakeUp -Saya selalu mengenakan solekkan yg Ringan, Simple, Sweet, Nude dan Natural look. Suami pun selalu puji "Cantik isteri abg"😘, jadi tidak perlu solekkan yang tebal (takut jadi rupa badut pula nanti). Tips: -Yang penting adalah kebersihan diri seperti gosok gigi, mata dan private part bersih serta haruman badan. -Sentiasa senyum kepada suami🥰

Sekali sekala bersama suami boleh diselitkan dengn penampilan iiisstimewaa buat suami tercinta.. hihi.. mklum laa bila dh ada ank sedikit sebanyak rutin seharian berubah mana nk bhagi masa bersma suami dan anak. bgi saya boleh diselit sekali skla bersma suami dgn penampilan menarik seperti ber make up, berwangi wangian, dgn memakai suit "hot" pasti mgamit perasaan gembira, teruja buat suami... klu x nnti ada laa ayat suami nk kluar rumah bru nmpk cntik, kat uma biashe² je... so kena laa pndai mgmbil hati suami... dgn berdandan, make up dan berwangi²an... phala tu kn.. hihi