Jus Mamariam

Any preggy mommy consume Jus Mamariam? Pls share is it a good product?

23 Balas

how can this help manage gdm sis sedangkan kandungan dlm jus tu sendiri dah ada gula mcm kurma, kismis etc tu. even buah kurma pon xboleh ambil byk sgt klu u ada gdm. ada jenis2 buah je boleh mkn (ni pengalaman masuk wad masa pregnant n masa lunch dia bagi buah2, nurse x bagi mkn certain fruits as i need to do BSP). try amik VCO n control diet u, insyaAllah gdm under control.