Jus Mamariam

Any preggy mommy consume Jus Mamariam? Pls share is it a good product?

23 Balas

sy consume dari awal preggy smpi dh slmt bersalin..sy ada talasamia trait dan hb saya mmg selalu under 10 la tp sejak consume jus mamariam ni hb saya semua atas 10 lepas tu ye sy mmg kalau preggy mmg ada gdm on insulin lg tp bila consume jus ni even ada gdm paras gula sy tk pernah lebih dari 6..lepas bersalin surprising baby takda kuning sbb abg2 dia dan saya n suami berdarah jenis o...tp apa pun jus tu sampingan ja.pemakanan masa pregnancy pun kena jaga.jgn lupa bykkan sayuran dan buahan serta air kosong ok..susu kena minum jugak..ubatan mcm asid.folic pun jgn dilupakan..😘

5y ago

wow alhamdulillah tq so much for the info sis