🤱🏻 Jom Menang Produk Berpantang dari Tungbayee!

Pilih Bayangan Yang Tepat! Menang Produk Berpantang Bernilai RM109! Jom jimat duit untuk set barangan pantang, anda hanya perlu sertai pertandingan ini dan jika bertuah ini bakal menjadi milik anda. 😊 Sertai di ciri pertandingan ya!

🤱🏻 Jom Menang Produk Berpantang dari Tungbayee!
139 Balas

Jawapan : Bayangan nombor 6 Semoga ada rezeki baby menang set berpantang sebab ni kali pertama mengandung dan berpantang sendiri 🥺🥺 amin amin ya rabbbb 🤲🏻🤲🏻 instagram : syarizatulazlin

1y ago

tungbayee

Jawapan: Banyangan No 6 I have followed @theasianparent & @tungbayee on Instagram! Hoping that I am lucky enough to win tungbayee product which I can use during my confinement soon! 😍

Jawapan: Bayangan Nombor 6 Semoga rezeki baby menang set berpantang dari Tungbayee. Aamiin. My first born tak lama lagi nak keluar. Nervous tunggu hari 🥰 Instagram : nuraqilahhamdan_

Jawapan : Bayangan tepat adalah no 6 !🤩 Semoga Fatin Najwa dikurniakan rezeki untuk memiliki set berpantang dari Tungbayee Aamiin🤲🏻 #firsttimemom Instagram : fatnnjwaa

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera. Moga ada rezeki untuk baby 1st saya menang set berpantang ✨done follow dua page ikuti syarat2 tu. Tq🫶 jawapan: No 6 ig: syeraaaahhhh

Bayangan No 6 🥰 Semoga ada rezeki sy untuk berpantang guna tungbayee bulan 10 nanti sebab sy tengok semua barang berpantang tungbayee sgt terbaik & menarik ❤️

1y ago

Done follow theasianparent

Pilihan jawapan saya NO 6 Semoga saya terpilih sebagai pemenang Amiin, kalau terpilih alhamdulillah boleh lah saya berpantang dengan produk tungbayee.

Jawapan : Bayangan nombor 6 Semoga ada rezeki utk anak kedua saya. Masalah ekonomi yg teruk ni memang kita susah nak beli set pantang yg lengkap 🥲

Jawapan saya adalah bayangan nombor 6. Terima kasih theAsianparent & Tungbayee kerana menganjurkan contest ni. Semoga ada rezeki saya untuk menang ♡

Bismillah. saya nak menang set berpantang Tungbayee. ini bayi first saya. Semoga ada rezeki amin 🥰 Jawapan : bayangan no 6 ig : fthahidrus