Semak Keadaan Kesihatan Mental Anda Dengan Kami!

Pernah tak kadang terasa seperti penat terlampau dan ingin menyendiri? Rasa seperti semua benda tak kena... Dan terfikir, adakah anda sedang mengalami masalah kesihatan mental? Jom semak senarai kesihatan di bawah ni dan segera dapatkan bantuan daripada pakar jika anda mempunyai semua yang di bawah ini. Nombor 6 paling tak sangka salah satu tanda sebenarnya 😥

Semak Keadaan Kesihatan Mental Anda Dengan Kami!
1 Balas

jika ada ciri tersebut perlu pergi dptkn rwtan kadar segera..jgn d biakan nnti mmudaratkan diri dan kesihatan