Keputihan Semasa Mengandung

Pernah tak ibu yg ada pengalaman keputihan semasa mengandung? Bagaimanakah ibu mengatasi masalah tersebut?

3 Balas

kurangkan makan minum manis.. banyakkan minum air masak.. misi cakap kalau ada lendir keputihan gatal2 kene jumpa doktor.. saya tak makan minum manis sebab saya selalu minum air masak.. tak ada keputihan..

10mo ago

Tq akak

bgtau nurse awak..nnt dorg buat app dgn doc utk ambik sample..sblm tu doc akan bg ubat insert kt dlm tu dulu..

10mo ago

kesan nya..keputihan hilang..pantyliner bersih...

Saya ada keputihan. Lendir warna kekuningan tu.

10mo ago

Saya 12w skrg, kdg2 ada juga kekuningan mcm tu. Dah buat swab tapi result normal. Keputihan mmg akan ada time preg. Cuma kalau gatal² tu bahaya.