Taknak berharap

Period late 6 hari tapi cek upt still negatif hmmmm why haaa? ? breast sblah kiri rasa pedih sangat bila bergesel ngn bra.rasa nak cabut je bra.belah kanan ok je tak pedih.cuma sakit bila kena tekan je.belah kiri je yg sensitif sikit.upt ni saya cek awal pagi lagi tak makan tak minum apa2 ? doakan saya ye mommy smua

Taknak berharap
8 Balas

Sy period late 14hari siap cek dkt kk tp stil negatif then sy tgu lg smgu cek sdri samar2 lg smgu means sbln g kk lg baru positif😅.. 5bln daa after first kguguran sbb tuu sy cek kk sng nati dpt result bleh trs buat buku.. Scan swasta kate 6weeks kantung sokong then pergi lg 7weeks ade nmpk but so small.. Hopefully sy ade rezki bleh dgr heartbeats.. Doakan sume☺

5y ago

Kk xboleh mintak scan, kena scan swasta sis

Saya pon ada hadap macam ni. Ni dikatakan hormon berubah² sis. Selalunya jadi bila kita stress, overthinking semua tu. Simptom semua sama. InshaAllah sis, saya doakan sis ada rezeki untuk jadi ibu. Doa banyak² ye 🥰

sama la saya pun chek upt negatif hm tapi abdomen semua rasa sengal sengal payudara semua sakit . doakan sy moga dapat cahaya mata ye .

faa harini masuk 6hari dah lewat. Smlm ada cek 1line jugk samala kita. Main2 ngn anak buah dulu jela 🤗

Dulu saya mula check upt pon cam tu juga and then lps tu alhamdulillah check kat klinik positif hamil

Doa byk2 tw cek lge selepas 1 minggu

masalah hormon agaknya...

Perubahan hormon