Pregnancy Test

Period delay sehari.. Bangun tido test dpt result mcm nie.. Sy positive pregnant ke? Harap² ada laa rezeki sy ?

Pregnancy Test
113 Balas

Tahniah!!! Teringat masa dulu dulu .. haihhh welcome to pregnancy journey 🤗

5y ago

Hehehehe.. Thankss mommy

Awk blh try lepas bangun tdo...air kencing yg 1st...good luck 😉

Tanniah.. Positive sis... Yg ni upt sy delay period sehari ...

5y ago

Tq dear..

In Shaa Allah mcm ada sis. Tunggu 2 minggu lagi boleh retest 😊

Insyaallah positive.Tp klau nk lg terang..test pulak 3-4 nextnye

sis try lagi dlm 1 week ..nnti mmg mkin terang sis .. btw, tahniah sis

Ni area 6week sis....mmg samar..taniah taw.. 5w ke..ha gitu

Sy 1day lewat period tp line terang,line T lg terang dr C

Insyallah positif sis...2mggu lg blh check blik,awl lg ni

Alhamdulilah , boleh check lagi 2minggu untuk konfem sis