[PERADUAN] 2 Pemenang BERTUAH Bakal Bawa Pulang Produk Bayi Dari Samu Giken!

PERHATIAN, Mommies! Nak menang kerusi auto cradle dengan muzik dari Samu Giken ini? Caranya mudah sahaja! Sebelum itu, jangan lupa sertai di sini:

[PERADUAN] 2 Pemenang BERTUAH Bakal Bawa Pulang Produk Bayi Dari Samu Giken!
455 Balas

Kuning 💛 I like the modern style of baby cradle from samu giken . As newborns spend most of their time sleeping, they need a bed with the right comfort for long,soothing naps. Hope my baby is the lucky one to win this cradle. Keep support theasianparent instagram guys 🌼

Kuning 💛 I like the modern style of baby cradle from samu giken . As newborns spend most of their time sleeping, they need a cradle with the right comfort for soothing naps. Hope my baby is the lucky one to win this cradle. Keep support theasianparent instagram guys 🌼

Jawapan nya warna KUNING. Warna yg cantik dan sesuai utk semua gender baby.. Baby Auto Cradle niy sgt memudahkan urusan ibu bapa dlm mnguruskn ank. Semoga rezeki baby sya utk memiliki Baby Auto Cradle dri Samugiken. Dan terima kasih utk TheAsianparents utk pertandingan ini.

JAWAPANNYA ADALAH C : KUNING💛 semoga ada rezeki ank saya dapat hadiah dari theAsianlarent dan Samu Giken♥️ terima kasih juga atas ilmu yg selalu theAsianparent ajarkan dari awal mengandung sehingga sekarang..semoga murah rezeki korang dalam membantu ibubapa yg lain!

Jawapan : kuning Hi theAsianparent !💛 Semoga ada rezeki untuk my first baby dapat menang samugiken baby auto cradle ni 🥰 nak yang terbaik untuk anak Bila jadi seorang ibu nanti . Amin #Mommytobe #firstbaby #theasianparent #samugiken #yellowhappycolour

jawapannya ialah C Kuning 💛 Thank you @theasianparent_my @samugiken for the opportunity given 💛 Semoga ada rezeki anak pertama saya yg bakal lahir bulan 10 ni. Sangat2 bermanfaat terutamanya kepada first mom yg baru nk adapt dengan suasana baru 🥰

@theasianparent_my @samugiken.. guna apps pun menarik then kenapa smua hadiah gift2 menarik juga 😍 😍Jawapan pilihan saya adalah C dan D … C utk seat cover and D utk press switch button.. warna kuning comel gilaa .. fav warna lambang ceriaa

Kuning jawapan nya.. suka betul dengan item brand samugiken ni.. tapi tak kesampaian lagi nk beli.. kalau ada rezeki dapat, bestnya... mimpi indah la anak sya tidur nanti 😂 .. semoga ada rezeki anak saya nurul mawaddah Az-Zahra (1 bulan 17 hari)

Instagram : syafiqahayup_ Jawapan saya ialah Kuning 💛 Untuk memiliki barangan daripada SamuGiken adalah satu impian buat ibu ibu diluar sana. Semoga saya juga berpeluang merasai pengalaman mengunakan produk daripada SamuGiken ❤️🥰

pada pendapat saya warna kuning adalah warna yang sangat menyerlah dan nampak elegant. Selain itu, ia dapat menarik perhatian dan minat anak terhadap samugiken auto craddle ni kerana warnanya yang sangat sesuai untuk bayi #asianparents