Tebus Poin & Menang!

Hi pengguna kesayangan! Harini kami akan membuat ganjaran ISTIMEWA di ruangan Ganjaran aplikasi. Ganjaran ini berupa ‘Cabutan Bertuah’. Pemenang akan menerima Mainan Pembelajaran Bayi? Di sini kami akan menerangkan langkah yang perlu di lakukan oleh anda: 1️⃣ Pergi ke bahagian Ganjaran 2️⃣ Pilih ‘Cabutan Bertuah’ 3️⃣ Tebus! • Setiap 25 poin, ia dikira sebagai 1 penyertaan. • Lagi banyak anda tebus, lebih cerah peluang anda untuk menang. • Pemenang akan dipilih secara rawak. Cabutan Bertuah akan bermula pada malam ini pukul 9pm dan berlangsung sehingga 9pm, 13 Mac 2020 (Jumaat).

Tebus Poin & Menang!
51 Balas

pergi dekat profil, kat bahagian point klik tebus sekarang, scroll kat bawah sekali ada peraduan tu.. tiap 25 point, satu penyertaan..moga murah rezeki anak2 semua😊