Rumah tangga

Pengen deh berumah tangga yg harmonis penuh kebahagian dgn sederhana tanpa masalah tanpa marah ribut... tapi ga mungkin juga berumah tangga itu tetep ada masalah nya... apa lagi tinggal 5 bulanan lah udah mjd seorang ibu..

25 Tanggapan

Bisa kok bun.. asal.komunikasi dg suami baik. Sya sndiri sdh 4blan lagi insya Allah melahirkan anak pertama. Dr awal menikah smpai 6 bulan skrg ni, stiap hri suami baik. Kmunikasi baik. Sama skali ga da pertengkaran sekecil apapun.. 😉 pdhl wktu pcran sring bertengkar. Alhamdulillah..stlh nikah stiap hri mesra bgt... barakallah