Sejarah mungkin berulang~~~

Pelik betul..dah masuk 22w ni,tiba2 morning sickness yg sekian lama menghilang masa 18w kembali menyapa diri ini😌 kalau sehari dua bole la faham..tapi hari2 dah masuk 2 minggu ni straight,asal makan je muntah balik...loya dtg,pening dtg... Bru semangat nak masak2 kt rumah,makan selera...tiba2 dtg balik ya mual2 ni... Fuhhh tak tertahan rasanya ditambah pula sakit pinggang yg mula giat menyerang..aduh~~ Lepastu,tekak ni mengidam nk yg sedapppp ajeee... Nak lamb chop la,nak cheese cake la... Lauk2 kampung ni susah betul dia nak terima... Baby sayang~ mommy awak ni anak kampung je tauuu..jangan lah demand benda2 yg west2 cm tuu.. wes ora..kito wong jowo loh..hualah iki bocah cilikkk😂

1 Balas

lebih krg je sayaa. masa 1st trimester ari tu alahan teruk sampai now dh 18w. mkn je muntah. sblm ni mmg xnak makan nasik, bru jee 2 3 mgu lps nk mkn nasik. now dah start balik dahh x lalu tgok nasik. nak makan benda selain nasik. mak sye kate esok ank sye keluar mata biruu 😂😂

2y ago

kalau tekenan nnti pelik pulakk 😅 bapak mata coklat mak mata hitam tetibe anak keluar biru 😂😂