Nak tnya, normal ke klau 5 weeks 4 days dh takde mual2? 3-4 weeks je ade mualmuntah. knp skrg hilg?

payudra pn sama. 3-4 weeks sakit sangt kalau tersntuh. skrg dah kurg. simptm skrg cuma ade kputihan creamy tu byk kalau bjln. kalau rest takde plak. normal ke?

2 Balas

simptom nie bbeza.. x sume org sme.. mcm sye stat mual2 muntah dr 8 mggu-12 mggu.. sakit di kawasan payudara mse 4-5 mggu mcm tu.. kputihan plak sye dr bujang memg ade kputihan.. kdg byk kdg sikit mcm tu la.. n ble preggy pun sme je..

7mo ago

ye normal..

normal sis. Allah bagi sihat, jangan minta sakit. bersyukur je. banyakkan membaca topup ilmu supaya kita tak anxiety benda2 tak perlu 😉