Apa larangan semasa berpantang yang anda tidak patuhi?
Voice your Opinion
Guna penghawa dingin
Minum air berais
Keluar rumah selain ke klinik
Tak pakai stokin
Lain-lain

5298 respon

60 Balas

Semua buat sbb dduk ngn orgtua jdi kne ikot.. kang kne mrh padan muke.. hahahaha

bengkung pakai kejap je.. stokin jarang. hahah.. panas rasa.. #TAPxTanamera

tak pakai baju berlengan panjang/ cardigan Dan tidak memakai anak tudung

,semua saya patauh..sebab kan mertua jaga..kalau tak patuh,kene marah..

Buat je semua amalan pantang2 ni... Buat masa ni belom lagi. Langgar

Sy memang ikut pantang yg mak suruh sbb xde yg menyusahkan pun

Minum air kosong byk, mkn ayam..sbb hospital bg je ayam..

alhamdullilah setakat ini masih ikut cara berpantang yg betul0

semua xikut...mula2 je buat dlm 1 minggu,lepas tu kelaut

Semua benda kena berpantang sbb mak sediri bidan🤭