Breakfast untuk anak sekolah

Parents sediakan breakfast apa ya untuk anak sebelum pergi sekolah?

12 Balas

Sy otw jdi parents.. Huhu.. Tpi sllu jga sediakn bfast utk adik2x sblm p sklh.. Besanya klau ada extra nasi smlm.. Sy gorengkn.. Klau xda.. Sy goreng mee/bihun.. Kdg2x sedia beli roti sndwich tu.. Tggal buatkn mnuman panas sja.. Lgi kdg2x.. Sblm dorg p sklh tu.. Snggah gerai jual kuih muih.. Klau dorg da boring2x sikit.. Bgi jak extra duit poket.. Dorg bfast d kantin sklh jak..😁😁