Bangun laju cramp sakit kat rahim belh kanan

Okay nk tanya ada tk yg cramp bila bangun laju2..sy ttc 2 thn lebih .... First time cramp sakit bila bangun laju dn sy tk confirm pun pregnnat cuma lately cramp klu duduk nk bangun rasa kat perut... Klu ikut kiraan apps 7 week ..ada sesiapa blh bantu..tanya klinik.dia kata gastrik tp sy nie mmg gastrik dr kecik mmg tk pernh lalui cramp sebegitu... #ingintahu

1 Balas

dah cek upt ke belum?

2y ago

belum dh check dr suruh tunggu 2 minggu..cramp dia kata rahim tebal nnt lwpas 2 minggu check...tue tanya sebb dr tue tk sentuh pun kata gastrik je...aduhai